Over ons

Net als het wijkwerfteam in een wijkrenovatietraject is het team achter dit platform erg veelzijdig. Graag vertellen we je meer over ons als initiatiefnemers achter Samen Renoveren Kan Je Leren.

Fonds duurzaam materialen- en energiebeheer

FDME

Het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer ondersteunt duurzame en vernieuwende projecten rond materialen- en energiebeheer. De Koning Boudewijnstichting beheert het Fonds. Het FDME wil mensen, organisaties en bedrijven inspireren om duurzamer om te gaan met energie en materialen.

Allemaal Klimaatneutraal vzw

Allemaal Klimaatneutraal wil een gangmaker zijn in de duurzame transitie van het Vlaamse gebouwenbestand. Hun projecten gaan over de uitbouw van duurzame verwarmingsconcepten, demonstratie van nieuwe woonvormen, en het ontwikkelen van platformen en renovatiestrategie├źn voor bestaande wijken.

Transition Heroes

Transition Heroes bv

Transition Heroes wil lokale energie- en klimaathelden ondersteunen in hun projecten.  Door te werken op het snijpunt van kennisontwikkeling en kennisimplementatie kunnen we lokale overheden, bedrijven, en burgers samen brengen in succesvolle energie- en klimaatprojecten.

Start nu met fase 1

Lees verder